HomeAeroportul Changi din Singapore - Interior Design

Aeroportul Changi din Singapore a fost numit „Cel mai bun aeroport din anul 2014” de către World Airport Awards, câştigând, astfel, cel mai prestigios premiu din industrie.
FOTO Minune arhitecturală: Aeroportul Changi din Singapore, pe primul loc în lume
Acesta este al doilea an în care Changi ocupat locul fruntaş în cadrul Skytrax World Airport Awards.   Skytrax a evaluat peste 400 de aeroporturi din toată lumea din punct de vedere al serviciurilor, transferurilor, securităţii şi amenajării. Faptul că Changi a ocupat locul întâi nu reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că aeroportul are amenajări incredibile, precum o grădină cu fluturi, o piscină pe acoperiş, cinematografe, hoteluri, spa-uri şi chiar şi un tobogan spirală cu patru bucle. Aeroportul este o adevărată minune arhitecturală. Majoritatea pasagerilor intră în aeroport prin Terminalul 3, cel mai nou şi cel mai mare terminal al aeroportului.

În grădina verticală, numită „Green Wall” („Peretele verde”), cresc peste 20 de tipuri de plante şi flori.

Poţi călători între terminale cu trenul Skytrain.

Unul din cele mai bune locuri din aeroportul Changi este piscina de pe acoperiş, din Terminalul 1. Pasagerii care vor să se recreeze bălăcindu-se sau pur şi simplu zăbovind pe un şezlong o pot face contra sumei de 14 dolari, iar cei care sunt cazaţi la hotelul Ambassador Transit o pot face gratis.

În fiecare terminal există câte un hotel Ambassador Transit, unde pasagerii pot închiria camere pe o perioadă de cel puţin şase ore. Preţul camerelor începe de la 76 de dolari.

Aeroportul are spaţii naturale- există cinci grădini, printre care o grădină de floarea-soarelui pe acoperiş şi o grădină cu fluturi- prima de acest gen într-un aeroport- care găzduieşte fluturi, flori, fel şi fel de verdeţuri şi o cascadă de 6 metri înălţime.

Tehnologia este prezentă la tot pasul, chiar şi în băi. Fiecare baie are un sistem electronic de monitorizare prin care pasagerii pot oferi un feedback cu privire la curăţenie.

Aeroportul deţine două cinematografe, unde poţi viziona cele mai noi filme apărute.

 

Sursa: adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://i2.wp.com/interiordesigns.ro/wp-content/uploads/2018/07/Sigla-Terra-PSD-GIF.gif?resize=320%2C187&ssl=1

Let’s design together

One of the reasons we became interior designers in the first place was because we love collecting and then putting it all together. But when you’re designing your own house, the hardest thing is to finish it, as you’re always adding your next favourite thing, and finally there’s no space left.
Contact
Calea Dumbravii 15, Sibiu 550324
Social

Copyright by INTERIOR DESIGN. All rights reserved.